Friske tanker om mental helse

Dropp ordet mestring og kall det bare livet - med hele Norges Helsesøster | Mental Helse

November 26, 2018

Livsmestring er et nytt fag som skal inn i skolene. Tale, Hele Norges Helsesøster skriver på Instagram at dette høres litt ut som enda en ting en skal prestere. Det trenger ikke de unge! Å få Psykisk helse, noe vi alle har hele tiden, alltid, inn i skolen er Viktig. Dropp ordet mestring og kall det bare LIVET skriver hun videre.

Tale har kommet under huden på ungdommene og har berørt deres hjerter med sitt arbeide. Og hun lytter til hva ungdommen trenger.

I denne episoden prater vi om hvordan de unge i dag, identifiserer seg med hva de klarer å prestere innen mange områder i livet. Hun sier at i møte med ungdommen, så bryr hun seg ikke noe om hva de har mestret i livet, hva slags karakterer de har eller om de har diagnoser.  

Vi deler også hver vår historie om det å ikke mestre, men at det ikke har definert oss. Vi prater også om hvordan vi mennesker er redd for ubehagelige følelser og det er mye tabu og skam rundt dem. Men ingen følelser er feil. 

Vi heier på Tale og hennes fantastiske arbeide med hele Norges ungdom. 

Skriv gjerne en kommentar om dette gav deg noe. Og om det ting du ønsker vi skal ta opp i fremtidige episoder. Da vi ønsker å kunne prate om temaer som opptar dere som følger oss.